boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Tuesday, November 26, 2013

lawa aweknya bila aku tengok kat ichannel digi... leh wat anak kacuk gak

hope sinabung meletup 2014 instead :-(

cam mereka nih benar2 bersaing antara 1 sama lain je coz owner sama

aku ingatkan malindo air yang ganti firefly jet... sukar toi nak kita ramal

ke luang prabang atau mandalay... mesti orang kL pun bz nak fly p sana

lebih mahal daripada promo FY lak si SY nih :-(

bila minda rakyat maju, industri lain pun ikut sama so perlu revolusi agar leh cari makan

SY521 MKZ-PKU
06DEC, 0945-0930
Class A
1 Adult x @ 778,000
778,000 IDR
BasicFare @695,000 IDR
VAT @0 IDR
IWJR @5,000 IDR
AirPortTax @78,000 IDR
SY520 PKU-MKZ
08DEC, 0710-0855
Class M
1 Adult x @ 800,000 IDR
800,000
BasicFare @795,000 IDR
VAT @0 IDR
IWJR @5,000 IDR
AirPortTax @0 IDR

Total1,578,000 IDR

Sunday, November 24, 2013

khamis / ahad / selasa = 2.1.14 rm1 ribu return from KUL to CGP lak ;)

update ;) 240 dari 656 seperti yang diminta

http://flymail.fireflyz.com.my/orange-goes-to-bangkok/images/DMK_01.jpg

Itinerary Summary
Going Out
Fri, 24 Jan 2014
Kota Bharu (KBR) to Bangkok - Don Mueang (DMK)
Flight FY3648
Time 9:20 AM to 10:50 AM
Pricing
1 Guest(s) @ 94.00 MYR94.00 MYR
Taxes/Fees26.00 MYR
Coming Back
Sun, 26 Jan 2014
Bangkok - Don Mueang (DMK) to Kota Bharu (KBR)
Flight FY3649
Time 11:10 AM to 2:50 PM
Pricing
1 Guest(s) @ 40.00 MYR40.00 MYR
Taxes/Fees80.00 MYR
TOTAL PRICE240.00 MYR

Wednesday, November 20, 2013

kb meme misteri cam sudin ajaib gak :P

berjaya air till now tak fly schedule ke sana from subang

firefly lak ada book bangkok to there but no price 24 jan 2014 :-(

mujur airasia dah ke kk

malindo from subang ;)

UPDATE:

Itinerary Summary
Going Out
Fri, 24 Jan 2014
Kota Bharu (KBR) to Bangkok - Don Mueang (DMK)
Flight FY3648
Time 9:20 AM to 10:50 AM
Pricing
1 Guest(s) @ 200.00 MYR200.00 MYR
Taxes/Fees101.00 MYR
Coming Back
Sun, 26 Jan 2014
Bangkok - Don Mueang (DMK) to Kota Bharu (KBR)
Flight FY3649
Time 11:10 AM to 2:50 PM
Pricing
1 Guest(s) @ 200.00 MYR200.00 MYR
Taxes/Fees155.00 MYR
TOTAL PRICE656.00 MYR



Monday, November 18, 2013

gerak weekdays lah pulak :-( kuL-NGO = LOLz sebab comoNGO ;)

http://www.thestar.com.my/News/Nation/2013/11/19/AirAsia-X-to-fly-to-Nagoya-from-March.aspx

Nagoya, located just 50 minutes from Osaka and one hour and 40 minutes from Tokyo via train

http://view.ed4.net/v/NF369TY/42O2Z/U63ZYPX/6VX61J/




http://en.wikipedia.org/wiki/Nagoya

http://www.airasia.com/iwov-resources/my/en/images/mb/mb-131119-ngo-myen.jpg

http://www.airasia.com/my/en/promotion/rx4610308.page?icid=iab783hpmba

isnin - rabu - jumaat - sabtu

http://2.bp.blogspot.com/-nhBFBFnVIT8/TbS98hlZBaI/AAAAAAAAA0s/k3X-r_FCiH0/s1600/Karta-%25C3%25B6ver-Japan%25282%2529.jpg nagoya lebih dekat kansai instead tokyo


AirAsia X sedia terbang ke Nagoya

AirAsia X Bhd dalam langkah untuk mengembangkan operasinya melebarkan sayap penerbangannya ke Nagoya, Jepun iaitu destinasi ketiganya di negara berkenaan bermula pada Mac tahun depan selepas Tokyo dan Osaka.
Ketua Pegawai Eksekutifnya Azran Osman-Rani berkata, syarikat penerbangan kos rendah jarak jauh itu akan memulakan penerbangan empat kali seminggu ke Lapangan Terbang Antarabangsa Chubu Centrair di Nagoya dari Kuala Lumpur.
Beliau berkata, sempena destinasi baru itu, AirAsia X akan menawarkan tawaran diskaun untuk laluan itu daripada serendah RM199 untuk tempat duduk ekonomi dan RM699 bagi tempat duduk premium ke Nagoya.

“Dengan penambahan destinasi ke Nagoya, penumpang mempunyai pilihan yang lebih banyak untuk meneroka Jepun dan syarikat penerbangan kami telah membawa lebih setengah juta penumpang ke dan dari Jepun.
Foto
AZRAN (dua dari kanan) melancarkan penerbangan terus AirAsia X dari Kuala Lumpur ke Nagoya, Jepun.

“Ini menandakan satu lagi pencapaian bagi AirAsia X dan menekankan komitmen pengembangan kami di pasaran utama operasi di rantau Asia Pasifik,” katanya dalam kenyataan di Kuala Lumpur, semalam.

Tempahan dalam talian boleh dibuat mulai 19 hingga 24 November 2013 untuk tempoh perjalanan antara 17 Mac dan 5 Ogos 2014.

Azran berkata, Jepun ketika ini menyumbang lebih 14 peratus jumlah perolehan AirAsiaX dalam tempoh enam bulan pertama tahun ini.

Beliau berkata, penumpang Jepun boleh terbang ke beberapa destinasi dari Kuala Lumpur, menggunakan perkhidmatan Fly-Thru AirAsia, yang membolehkan penumpang menyambungkan dua penerbangan berbeza dengan mudah melalui Terminal Penerbangan Kos Rendah tanpa perlu melalui dua kali proses daftar masuk.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBs7LavTjEz_oSRYSUI8_kNv-dPy7l2cU2Q07NN0rurKKYL5A_4w


BOOKING SUMMARY

Total MYR
526.00

Kuala Lumpur (KUL) to Nagoya - Chubu (NGO)
D7 542
KUL
NGO
1620, 17 Mar 20140845, 17 Mar 2014
Fare
1 x 167.00 MYR1 Adult (s) 
Taxes and Fees
32.00 MYRAirport charges and fees
199.00 MYR
D7 547
NGO
KUL
1545, 19 Mar 20140935, 19 Mar 2014
Fare
1 x 167.00 MYR1 Adult (s) 
Taxes and Fees
160.00 MYRAirport charges and fees
327.00 MYR
Total MYR
526.00

Saturday, November 16, 2013

jom derma... setiap 1 usd, AA gandakan sebanyak 2 kali kepada pinoy ;)


klik imej di atas

tapi...


... lak

Hi Thanks for your feedback. Our IT team is working on solving the bugs now. Will email you once we address it.

Mun Ching
AirAsia (L) Foundation
LCC Terminal, Jalan KLIA S3
Southern Support Zone, KLIA
64000 Sepang
Selangor
Malaysia