boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Thursday, April 16, 2015

Aku tgh tunggu US & airasia hawaii

http://www.thestar.com.my/News/Nation/2015/04/16/India-evisa-to-malaysia/

Wednesday, April 8, 2015

Semakin cool offer AA nih lah

Ahli BIG boleh tebus mata untuk terbang | Harian Metro - http://www.hmetro.com.my/node/42360?m=1

Tuesday, April 7, 2015

Panjang umur USA nih... moga aku dpt p akhirnya, amin

[07/04 6:44 PM] Mal Berkat: 12 - terbang

9 - jual

4 - now

Smpt tabung rm5k?

Mdh2an... yes, tinggal BENUA amerika je blm aku sentuh lg :D

[07/04 6:44 PM] Mal Berkat: BERNAMA - AirAsia X Terbang Ke Hawaii Dan Destinasi 'Eksklusif' Eropah Menjelang Disember - http://www.bernama.com/bernama/v8/bm/bu/newsbusiness.php?id=1123513

Aku nak p U.S. je. Haha

[07/04 6:31 PM] Mal Berkat: BERNAMA - Pemegang 'Big Card' AirAsia Boleh Tebus Mata Untuk Perjalanan - http://www.bernama.com/bernama/v8/bm/bu/newsbusiness.php?id=1123823

[07/04 6:32 PM] Mal Berkat: Bermula 8 hingga 10 April ini, program kesetiaan 'AirAsia BIG' akan mengadakan aktiviti penebusan istimewa dengan 50 pemegang kad paling awal menebus 'BIG Fixed Points' akan menerima tiket penerbangan sehala percuma.

Even tgs pdrm, sprm & etcs kdng2 clash

[07/04 4:36 PM] Mal Berkat: BERNAMA - Rang Undang-Undang Suruhanjaya Penerbangan Dibentang Di Dewan Rakyat - http://www.bernama.com/bernama/v8/bm/ge/newsgeneral.php?id=1123681

[07/04 4:36 PM] Mal Berkat: Mcm konflik dgn MyCC plk bila bab persaingan nih

Maknanya blh kita adu kat SPM tentang airasia x de promo ke jeddah & malindo plk lembap ke jeddah? Lol!

Better BPA JPM upgrade kpd SPAM (s pam) jgk agr MY lbh berdaya saing di global level, amin :)

Wednesday, April 1, 2015

Sebab tuh bagus ada choiceS

Pesawat - pembuat - airline - kes:

1. Sukhoijet -  russia - indon - terhempas

2. Airbus - euro - airfrance - senasib

3. Boeing - usa - mas - ditembak

4. Bombardier - canada - flymojo - ?

5. Embraer - brazil - ? - ?

6. Atr - france - firefly - ?

7. Fokker - dutch - maswings - ?

8. Mitsubishi - Japan - ? - ?

9. Antonov - ukraine - ? - ?

10. De Havilland - uk - berjaya air - ?

Monday, March 23, 2015

Slmtkan kfr LBH utama la ni

[24/03 9:24 AM] Mal Berkat: *p.s. DIA maha ketahui

X p mekah pun org blh panggil kita hjh atau hj

Yg penting ada niat nak p sana tp blm kesampaian atas fktr2 tertentu pun dah dpt pahala tersbt

Dah masanya kita boikot drpd guna vaksin hrm. Ni x, kaycah lbh org x tutup auratlah pd hal kita ambk vaksin babi KONON darurat. Emergency ke benda. Auta lbh x hbs2. Hak tuih!
[24/03 9:24 AM] Mal Berkat: Pendapat faizi lah:

Better ibu p saudi slps 2018

Masa tuh rata2 hj mabrur, insyallah

Sbb la ni vaksin babi

X wjb p hj sbnrnya jk kena guna vaksin hrm plk

Tp BN takut dgn rkyt & saudi, tetiba hrm jd halal

Sbb tu rata2 blk dari mekah jd bertmbh jht

Airasia plk thn ni nak ke Hawaii, USA. better guna $ utk msfr instead. Blh jgk jd tetamu Allah di rmh thn dkt amerika. Lbh mulia. Tanpa vaksin khinzir :D