boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Saturday, May 14, 2016

Dah macam kes kpn ngan anak jual senjata pulak

    Maklum Balas Anda
Tajuk : Sepatutnya MAVCOM yang inkuiri rayani air
Butiran : SebAb kp dca adalah bapa kepada gm pr rka. Jadi, siasatan mungkin besar tak adil.
Hasil yg dikehendaki : Mavcom atau mot yang inkuiri blue green instead
Kategori : TINDAKAN TIDAK ADIL
Agensi : Kerajaan Malaysia > Jabatan Persekutuan > Kementerian Pengangkutan > Jabatan Penerbangan Awam > DCA IBU PEJABAT
Sub Kem/Agensi :
Lampiran  :

Sunday, May 1, 2016

Ajal maut di tangan tuhan namun perlulah ada usaha jugak. Hati2 bila travel ke mana aja. Bukan cuma Vietnam. Plz don't be stupid. Kat Malaysia pun bahaya. Crime sana sini. Sob

Saya pernah p saigon 2009. Airasia rm100 return.

Sampai hcm terus naik bas ke Phnom Penh. Tidur semalam.

Esoknya cepat2 naik bas balik ke Vietnam. Tidur semalam.

Then esok nya fly balik ke kL.

Maybe dulu selamat sebab tak ramai bekas pekerja mereka di Malaysia balik semula ke negara asal. Wallahuaklam :-(

Tapi masa saya p siap masaj badan 10usd.

Try ngorat owner hostel, hampir berjaya.

Anyway, geng Singaporean pun ada yang kena:

1. Langgan pelacur. Tetiba claim dirogol. Polis sana lak dah berpakat. Habis $.

2. Ngorat Minah. Tetiba pakwe dia datang. Habis  $ gak.

Moral. JIKA nak sangat rasa ayam indochina nih:

1. Better sewa je kat tanah air kita. Selamat sikit

2. Bawa teksi. Last2 letak tikar kat semak. Masa jimak tak bau hapak sebab mereka kurang mandi. Sebab air lelaki tak keluar. So tak waras. So busuk pun wangi. Lol!

Ok lah. Itu je. Rasanya saya pun tak kan p sana lagi. Asean dah covered. Cuma Simpan $ tok ke BENUA amerika lak. Dengar cerita sana pun danger.

Apa2 travel insurance DAN tawakkal serta kalau boleh, nakal lah kat negara kita je. Huhu.

Sekian, wassalam :D

Wednesday, April 27, 2016

Wa dok jb. Jika boleh balik hari. K gak. Lol. Tapi wa dah pernah p sana pun. Takpelah. Tq je. Huhu. Rm140 return gak tok bayar cukai n other fee. Better than none. Lol

Freebies Malaysia, Voucher & Coupon Codes, Warehouse Sales & Clearance
http://freebiesland.my/2016/04/air-asia-free-return-flights-giveaway.html
galaxy life airasia - Google Search
https://www.google.com/search?q=galaxy+life+airasia&oq=galax&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0l2j69i60l2.2224j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8
Free return flights to Bangkok with Samsung GALAXY Life! - The Level MY
http://www.thelevel.my/2016/04/27/free-return-flights-bangkok-samsung-galaxy-life/#
Samsung Galaxy Life
http://mygalaxylife.com/MYS/privileges/details/5220

Friday, April 15, 2016

Udpate from mavcom, finally. Tq bpa jpm!

Step by step guide untuk refund MELALUI email

Greetings From RayaniAir.

We apologies for the inconvenience caused.
Kindly provide us your banking details as below in order for us to proceed with the refund for the booking:

1. Credit Card Number/Account Number

2. Issuing Bank

3. Country Of Bank

4. Card Holder Name

5. Identification Number /Passport Number

6. Mobile Number

7. Reservation Code / Booking Reference.

Please be informed that our refund process will take 30-90 working days. Tq