boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Thursday, February 26, 2015

Jom jln2 Asean :D

AirAsia Asean Pass | AirAsia - http://www.airasia.com/my/en/book-with-us/asean-pass.page?icid=iae166hpmba

Tuesday, February 17, 2015

Ada zero fare cuma admin fee plk mhl

X guna zero surcharge jk fee mhl

Airasia 2009 kl-kk return rm15 je

Tunggu liberalisasi asean lah

Mudah2an ada balik BETUL2 murah
OD rm70 p/s tuh weekday june

Monday, February 16, 2015

Gara2 masuk fb cari Jodoh :P

TERKINI! PELUANG BEKERJA DI LADANG BUAH-BUAHAN DI MELBOURNE, AUSTRALIA.

1. Bayaran ialah sebanyak RM4300.

2. Bayaran adalah untuk proses dokumen-dokumen penting seperti:-
- Tiket penerbangan pergi ke Australia.
- Visa.
- Perlindungan insurans, hotel transit, pengangkutan dan pengurusan kerja.
- Agreement daripada pihak lawyer disediakan sebagai jaminan.

3. Tarikh berlepas seterusnya ke Melbourne, Australia ialah pada:-
- 15 Februari 2015 & 22 Februari 2015.
- 1 Mac 2015 & 28 Mac 2015.

4. Untuk maklumat lanjut, sila mesej saya di Facebook atau telefon / mesej / Whatsapp di 019-249 6782. (Che Suri). Terima kasih.

Monday, December 15, 2014

sronok jumpa sepapat masa cuti skolah nih.... dgn syrt ber jln lncr lah ;)

0.5: pj - kl = fuck dgn biBik dulu = rabu

1. https://www.ticket4u.com.my/trans_select.php kl - kp

2.. http://ticket.langkawiferryline.com/ k.p - lgk = khamis

3. book kereta = fuck dgn biNik dlm kereta plk

4. http://langkawi-ferry.com/ kuah-tammalang = jumaat

5. bas satun - hatyai

6. tidok guest house

7. van hatyai - pg = pesta pg = sabtu

8. bas pg - kL = ahad

9. erl kL - pj

Monday, December 1, 2014

mencabar TAPI ada CIQnya VS borneo = border pas srwk n ahad off tawau

http://www.bernama.com/bernama/v7/bm/fe/newsfeatures.php?id=1090020 kena beli LIFE JACKET dulu baru boleh guna BOT NELAYAN untuk ke satun melalui k. perlis 11 pagi. harga tak sure. http://www.bernama.com/bernama/v7/bm/fe/newsfeatures.php?id=1090020BOT PENUMPANG dah tiada manakala APMM wajibkan LIFE JACKET pulak :-(

Monday, November 24, 2014

cellular = airlines

3 sendiri:

mas = celcom

airasia = maxis

berjaya = digi


2 outsource:

malindo guna lion = u mobile guna celcom

you wings guna sri wijaya = tune talk guna ?



11:23:55 AM
allahSLAVE
https://www.facebook.com/youwings.flyingforyou senyap je hr nih. apa cer? srnk borak dgn nenek ku? wakaka