boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Wednesday, February 3, 2016

Mas -> berjaya air -> firefly -> airasia x -> rayani air

Http://m.utusan.com.my/bisnes/korporat/md-rayani-air-letak-jawatan-1.186664#sthash.OpSoy5Vi.dpuf

Gosip disahkan tapi Naper ex MD cakap tiada masalah lak?

Sebab dari awal memang dia telah dirancang tok dipinjamkan sat je.

N even nasib beliau cam azran Oman rani.

Apa2 pun TAK mustahil jaafar zamhari KEMBALI semula ke RN sebagai CEO pulak manakala founder jadi chairman.

Mari kita tunggu & lihat.

Serta we gonna miss u for a while, wahai orang kuching :D

KL - jeddah / D7 - sohag / flynas

@DrFriedenCDC

https://t.co/nmW3O9pN8y

Nyamuk aedes FIRAUN. pakai condoMinium lah jika nak wat #sex pas ni walau ngan bini :-( #ZikaVirus!

Setiap benda ada LOOPHOLE nya. Gunakan SEBAIK mungkin

Cuti-cuti SYRIA ke kita VS jihad ALA militan:

1. P batu pahat johor kiyai salleh belajar kebal dulu.

2. Beli flight EROPAH (air france, Lufthansa, KLM + British airways) ke Istanbul instead of ARAB airlines (emirates, Qatar, turkish & etcs).

3. Dakwah mereka agar jangan gaduh sesama sendiri.

4. Sebab kita MUKHSININ bukannya MUFSIDUN geng yahudi :D

Good luck, all!

Tuesday, February 2, 2016

Bercuti DAN direct VS jihad + transit

flights to syria - Google Search
https://www.google.com/search?q=flights+to+syria&oq=airline+to.syria&aqs=chrome.2.69i57j0l3.11461j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8
Ada pun flight direct ke syria. Jom p bercuti INSTEAD jihad :)

N tak perlu transit di turki pulak!

no flights to syria - Google Search
https://www.google.com/search?q=no+flights+to+syria&oq=no+flights+&aqs=chrome.1.69i57j0l3j69i60.4874j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8
Hmmm... update: tiada lagi lah. Sob

Syariah BANYAK cabaran. Thus MANY mystery gak kot

Rayani Air chief executive officer Ravi Alagendran said they hoped to get the support from the local market here and expand its Kota Kinabalu flights to Manila and Clark Air Base in the Philippines soon.

Rayani Air begins KK-KL daily flights - Nation | The Star Online

http://www.thestar.com.my/news/nation/2016/02/02/rayani-air-begins-kkkl-daily-flights/

Baru terperasan Pn. Linda of rayani air!

Beliau bekas staf OMAN air. Cantik, bijak, baik & etcs. Untunglah suaminya :D

& memang pening.

Sat ceo. Founder. Executive director. Plus tetiba wujud M.D. pulak :-(

Hmmm

Tiada cerita pasal syariah. Lebih kepada keselamatan, alternatif, promoting lagi & etcs pulak. Thats why M.D. direhatkan kot. Entahlah

Banking & Finance @Mobile
http://m.bernama.com/index.php?lang=my&sid=newsdetail&news_id=1212403
"Pada masa depan pula kami merancang untuk membuka laluan antaranya Kuching-Pulau Pinang dan Kota Kinabalu-Johor Baharu.

"Kita juga merancang untuk laluan Kuching-Miri, Kuching-Tawau, Kuching-Sandakan dan juga Kuching-Labuan. Itu antara perancangan Rayani Air pada masa akan datang khususnya di Sarawak dan Sabah," katanya.

Sebab tulisan TAK really lambangkan agama DAN ini LEBIH kepada marketing. Berbeda daripada yang lain. Unik

Ha ah lah. Tamil :P

India - Tamil.

China - mandarin. 

Malaysia - jawi.

Others - english?

Mengikut tempat dituju agaknya. Niche STRATEGY instead of MARKET. My pendapat ;)
Ravi alagendrran - Google Search
https://www.google.com/search?q=Ravi+alagendrran&oq=ravi&aqs=chrome.1.69i57j69i59j0j5j69i60.1959j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8