boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Friday, August 14, 2015

Tak perlu p ivc lagi :)

BERNAMA - India Tawar Visa Pelancong e-TV Kepada Rakyat Malaysia Mulai Hari Ini - http://www.bernama.com/bernama/v8/bm/ge/newsgeneral.php?id=1161826

Menurut kenyataan itu, kemudahan eTV ditawarkan di lapangan terbang di Ahmedabad, Amritsar, Bengaluru, Chennai, Delhi, Gaya, Goa, Jaipur, Kochi, Kolkatta, Lucknow, Mumbai, Hyderabad, Thiruvananthapuram, Thiruchirapalli dan Varanasi.

Mengikut peraturan, sebelum berlepas ke India, pelancong perlu memohon visa eTV dalam talian dan sebaik sahaja mendapat kelulusan, visa itu akan dihantar melalui e-mel.

Pemohon perlu mencetak visa itu dan menunjukkan kepada pihak berkuasa imigresen sebaik tiba di lapangan terbang sebelum pasport mereka dicop.

Visa e-TV sah untuk tempoh 30 hari.

Wednesday, August 12, 2015

US jelah yang baru. Others cuma RE launch

BERNAMA - AirAsia X Sasar Separuh Kedua Menguntungkan Selepas Suram Pada Suku Kedua - http://www.bernama.com/bernama/v8/bm/bu/newsbusiness.php?id=1160828

Benjamin berkata AirAsia X akan menambah Hawaii dan Auckland kepada laluan baharunya tahun ini, manakala Delhi dan satu destinasi Eropah yang berpotensi akan dimasukkan ke dalam senarai itu tahun depan.

Friday, July 31, 2015

Mnrk utk anak2 & tok/nek kpd cucu gak :P

AirAsiaMAKNA T-Shirt Online - MAKNA - http://makna.org.my/airasiamakna/

Tuesday, July 28, 2015

D7 tak serius. Sob

AirAsia X akan terbang ke Sapporo - Bisnes - Sinar Harian - http://www.sinarharian.com.my/mobile/bisnes/airasia-x-akan-terbang-ke-sapporo-1.413773

RM250 return tok 7 jam perjalanan

Dah macam dulu

Tiada surcaj

Cuma payah dapat murah lak kali nih esp 1st day flight

Sob

Saturday, July 11, 2015

Monday, June 22, 2015

meLAYU islam kerna muslim musafir

@AirAsia X & @mas rugi

Most tak minat musafir part of 'rukun' ikhsan :(

@naltom @azranosmanrani @Benyaminismail @tonyfernandes @aireenomar

Sunday, June 21, 2015

Tapi wa tunggu kL - hawaii - LA gak

AirAsia | Booking | Book low fares online - Select - https://booking.airasia.com/Flight/Select

Gila murah sbb msh x de surcharge fee :D

Inilah liberalisasi uDARA asean :P

Pelanggan untong

Hidop airasia X lah!

http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr1780208.page?icid=iae832hpmba