boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Monday, June 22, 2015

meLAYU islam kerna muslim musafir

@AirAsia X & @mas rugi

Most tak minat musafir part of 'rukun' ikhsan :(

@naltom @azranosmanrani @Benyaminismail @tonyfernandes @aireenomar

Sunday, June 21, 2015

Tapi wa tunggu kL - hawaii - LA gak

AirAsia | Booking | Book low fares online - Select - https://booking.airasia.com/Flight/Select

Gila murah sbb msh x de surcharge fee :D

Inilah liberalisasi uDARA asean :P

Pelanggan untong

Hidop airasia X lah!

http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr1780208.page?icid=iae832hpmba

Wednesday, June 3, 2015

Jika SANGAT bertuah, tambang maybe bawah 1k je

Enggan hina Islam lagi | Harian Metro - http://www.hmetro.com.my/node/55520?m=1

Jom ke US (kL-hawaii) tahun nih dengan airasia X (tiket MUNGKIN mula jual ogos & terbang november) p balik MAYBE dalam rm1600 je demi tok selamatkan kufar omputih TERUTAMA yang cun2 & kacak2 [rohingya kena dera MASIH boleh dikira ok lagi BERBANDING yang KEKAL dalam neraka untuk SELAMA2 nya pulak tuh] daripada teros sesat :)

Monday, June 1, 2015

KL - Goa = AK = rm280 return

[02/06 12:21 PM] Mal Berkat: BOOKING SUMMARY

Total MYR 
331.36

Kuala Lumpur (KUL) to Goa (GOI)

DEPART

AK 96

KUL

GOI

2225, 27 Aug 2015

2030, 27 Aug 2015

Fare

1 x 162.08 MYR1 Adult(s)

Taxes and fees

36.92 MYRAirport charges and fees

199.00 MYR

RETURN

AK 97

GOI

KUL

0615, 30 Aug 2015

2255, 29 Aug 2015

Fare

1 x 112.08 MYR1 Adult(s)

Taxes and fees

20.28 MYRAirport charges and fees

132.36 MYR

Total MYR 
331.36

[02/06 12:21 PM] Mal Berkat: Book low fares now | AirAsia - http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr1450805.page?utm_source=line&utm_medium=organic&utm_campaign=aa_my_tactical&utm_term=GOA-OFS

[02/06 12:21 PM] Mal Berkat: Rm280 return plng cheap :-(

Sunday, May 31, 2015

MOP - sepang plk after JPO - senai

[01/06 1:26 PM] Mal Berkat: Timeline Photos - https://m.facebook.com/MOPKLIA/photos/a.1583464761942170.1073741828.1558251511130162/1592115131077133/?type=1&source=48

[01/06 1:26 PM] Mal Berkat: mitsui outlet park - Google Search - https://www.google.com/search?q=mitsui+outlet+park&oq=mitsui+out&aqs=chrome.0.0l2j69i57j0.8179j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

[01/06 1:26 PM] Mal Berkat: Nak lwn jpo - senai :)

Saturday, May 30, 2015

2015 - Hawaii / LA - lengkap 1 world

Himpunan hina Islam | Harian Metro - http://www.hmetro.com.my/node/54642?m=1

1. Bali = 2012 = Hindu

2. Mesir = 2013 = bergolak

3. India = 2014 = rogol

4. Amerika = 2015 = anti islam

Jadi, better kita p USA daripada Saudi yahudi vaksin babi, wahai ibuku syg :D

Lg pun HARAM paksa faizi tandatangan 2007 dulu tak leh warisi harta ayah. Kembalilah kepada islam SEBENARNYA agar berkat

1996 - 2000 = bumi eropah

[31/05 9:00 AM] Mal Berkat: Muslim Care Malaysia - Google Search - https://www.google.com/search?q=Muslim+Care+Malaysia&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

[31/05 9:01 AM] Mal Berkat: Wanita2 polish ramah :)

Pengalaman bersama mrk di London 1999

Miss them so much

[31/05 9:01 AM] Mal Berkat: Terpaksa makan daging tak halal | Harian Metro - http://www.hmetro.com.my/node/54680?m=1