boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Wednesday, April 1, 2015

Sebab tuh bagus ada choiceS

Pesawat - pembuat - airline - kes:

1. Sukhoijet -  russia - indon - terhempas

2. Airbus - euro - airfrance - senasib

3. Boeing - usa - mas - ditembak

4. Bombardier - canada - flymojo - ?

5. Embraer - brazil - ? - ?

6. Atr - france - firefly - ?

7. Fokker - dutch - maswings - ?

8. Mitsubishi - Japan - ? - ?

9. Antonov - ukraine - ? - ?

10. De Havilland - uk - berjaya air - ?

Monday, March 23, 2015

Slmtkan kfr LBH utama la ni

[24/03 9:24 AM] Mal Berkat: *p.s. DIA maha ketahui

X p mekah pun org blh panggil kita hjh atau hj

Yg penting ada niat nak p sana tp blm kesampaian atas fktr2 tertentu pun dah dpt pahala tersbt

Dah masanya kita boikot drpd guna vaksin hrm. Ni x, kaycah lbh org x tutup auratlah pd hal kita ambk vaksin babi KONON darurat. Emergency ke benda. Auta lbh x hbs2. Hak tuih!
[24/03 9:24 AM] Mal Berkat: Pendapat faizi lah:

Better ibu p saudi slps 2018

Masa tuh rata2 hj mabrur, insyallah

Sbb la ni vaksin babi

X wjb p hj sbnrnya jk kena guna vaksin hrm plk

Tp BN takut dgn rkyt & saudi, tetiba hrm jd halal

Sbb tu rata2 blk dari mekah jd bertmbh jht

Airasia plk thn ni nak ke Hawaii, USA. better guna $ utk msfr instead. Blh jgk jd tetamu Allah di rmh thn dkt amerika. Lbh mulia. Tanpa vaksin khinzir :D

Sunday, March 22, 2015

Msh x sehebat 5 thn dulu :-(

[23/03 9:18 AM] Mal Berkat: AirAsia | Booking | Book low fares online - https://booking.airasia.com/Traveler.aspx

[23/03 9:18 AM] Mal Berkat: Ini baru mrh. No surcharge. Dah mcm 5 thn yg dulu. Thx 2 Asean liberalisasi :)

[23/03 9:18 AM] Mal Berkat: Rm35 = lombok / Macau / Saigon / kemboja

Rm99 = Perth / colombo

[23/03 9:18 AM] Mal Berkat: Book low fares now | AirAsia - http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr0550905.page?icid=iae323hpmba

Thursday, February 26, 2015

Jom jln2 Asean :D

AirAsia Asean Pass | AirAsia - http://www.airasia.com/my/en/book-with-us/asean-pass.page?icid=iae166hpmba

Tuesday, February 17, 2015

Ada zero fare cuma admin fee plk mhl

X guna zero surcharge jk fee mhl

Airasia 2009 kl-kk return rm15 je

Tunggu liberalisasi asean lah

Mudah2an ada balik BETUL2 murah
OD rm70 p/s tuh weekday june

Monday, February 16, 2015

Gara2 masuk fb cari Jodoh :P

TERKINI! PELUANG BEKERJA DI LADANG BUAH-BUAHAN DI MELBOURNE, AUSTRALIA.

1. Bayaran ialah sebanyak RM4300.

2. Bayaran adalah untuk proses dokumen-dokumen penting seperti:-
- Tiket penerbangan pergi ke Australia.
- Visa.
- Perlindungan insurans, hotel transit, pengangkutan dan pengurusan kerja.
- Agreement daripada pihak lawyer disediakan sebagai jaminan.

3. Tarikh berlepas seterusnya ke Melbourne, Australia ialah pada:-
- 15 Februari 2015 & 22 Februari 2015.
- 1 Mac 2015 & 28 Mac 2015.

4. Untuk maklumat lanjut, sila mesej saya di Facebook atau telefon / mesej / Whatsapp di 019-249 6782. (Che Suri). Terima kasih.