boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Wednesday, May 20, 2015

KL - sltn Taiwan rm250 return


[20/05 5:15 PM] Mal Berkat: taiwan gmt time - Google Search - https://www.google.com/search?q=taiwan+gmt+time&oq=taiwan+gmy&aqs=chrome.2.69i57j0l3.6533j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8
[20/05 5:16 PM] Mal Berkat: Sama KL gmt 8+
[20/05 5:16 PM] Mal Berkat: Rm250 return
[20/05 5:17 PM] Mal Berkat: 8.30 - 13.00 = 3 jam 2/2
[20/05 5:17 PM] Mal Berkat: 1/2
[20/05 5:18 PM] Mal Berkat: 13.30 - 17.50 = 4 jam 1/2?
[20/05 5:19 PM] Mal Berkat: Maybe selagi bwh 5 jam, Airbus AK blh fly lg kot
[20/05 5:20 PM] Mal Berkat: Sbb D7 yg ambk alih selalunya jk dah lbh 4 jam
[20/05 5:20 PM] Mal Berkat: Seperti kL-taipei
[20/05 5:21 PM] Mal Berkat: D7 = airasia x
[20/05 5:21 PM] Mal Berkat: Kt patut try jk ada rezki gi Perth :) anak brnk, mdh2an
[20/05 5:21 PM] Mal Berkat: 2 row
[20/05 5:22 PM] Mal Berkat: Lbh bsr
[20/05 5:22 PM] Mal Berkat: 3 3 3
[20/05 5:22 PM] Mal Berkat: AK 3 3 je. 1 row
[20/05 5:23 PM] Mal Berkat: Pnjg 3 x ganda
[20/05 5:37 PM] Mal Berkat: Ralat
[20/05 5:37 PM] Mal Berkat: 8.30 - 13.00 = 3 jam 2/2
[20/05 5:38 PM] Mal Berkat: 4 jam 1/2
[20/05 5:38 PM] Mal Berkat: Sama jauh kl-taipei & kl-sltn taiwan
[20/05 5:38 PM] Mal Berkat: Tp 1 d7
[20/05 5:38 PM] Mal Berkat: 1 ak
[20/05 5:39 PM] Mal Berkat: Mrk (aa) dah guna pswt baru kot mcm malindo kot
[20/05 5:39 PM] Mal Berkat: 1 row tp blh fly 5 jam

Saturday, May 16, 2015

Tunaikan 'RUKUN' ikhsan more manfaat than islam la ni berdasarkan beberapa faktor

Penyimpan serbu kaunter Tabung Haji keluar wang, tuntut Azeez letak jawatan - The Malaysian Insider - http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/penyimpan-serbu-kaunter-tabung-haji-keluar-wang-tuntut-azeez-letak-jawatan

PR pun x blh hrp

Patut keluar $ dari TH sbb arab yahudi paksa org nak p mekah inject vaksin babi

So now, gunakan caruman tersbt utk msfr p hawaii dgn airasia X instead

Jadi tetamu allah di msjd US lbh berbaloi

Mana ada istilah darurat injek babi nak p haji

FaRtwa karut

Sbb tuh RATA2 perangai mcm khnzr plk bila blk dari sana. No offence

Oleh itu, dakwah omputih bkn islam cun lg cool sepertimana shbt slmtkan kt drpd trs mengkfr smbh berhala

P hawaii tak perlu injek vaksin babi

[17/05 8:15 AM] Mal Berkat: hawaii pineapple - Google Search - https://www.google.com/search?q=hawaii+pineapple&oq=hawaii+pin&aqs=chrome.1.69i57j0l3.5730j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

[17/05 8:15 AM] Mal Berkat: Hawaii = nenas ;)

[17/05 8:17 AM] Mal Berkat: hawaii budget airlines - Google Search - https://www.google.com/search?q=hawaii+budget+airlines&oq=hawaii+budget+airlines&aqs=chrome..69i57j0.7754j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

[17/05 8:17 AM] Mal Berkat: america budget airlines - Google Search - https://www.google.com/search?q=america+budget+airlines&oq=america+budget+air&aqs=chrome.1.69i57j0l3.17140j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

[17/05 8:19 AM] Mal Berkat: Airasia X:

1) 2015

KL - hawaii - LA - hawaii - KL

2) 2013

KL - jeddah - sohag - jeddah - KL

[17/05 8:21 AM] Mal Berkat: AirAsia akan ke Hawaii November ini - Bisnes - Sinar Harian - http://www.sinarharian.com.my/mobile/bisnes/airasia-akan-ke-hawaii-november-ini-1.390885

[17/05 8:22 AM] Mal Berkat: Penyimpan serbu kaunter Tabung Haji keluar wang, tuntut Azeez letak jawatan - The Malaysian Insider - http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/penyimpan-serbu-kaunter-tabung-haji-keluar-wang-tuntut-azeez-letak-jawatan

[17/05 8:25 AM] Mal Berkat: AS mana 1?

1. Amerika Syarikat

2. Alor Setar

3. Arab Saudi

4. A? S?

Thursday, May 14, 2015

X sangka blh p direct. Nangka. Lol

AirAsia tambah laluan KL-Pattaya - Bisnes - Sinar Harian - http://www.sinarharian.com.my/mobile/bisnes/airasia-tambah-laluan-kl-pattaya-1.389950

Book low fares now | AirAsia - http://www.airasia.com/my/en/promotion/rr1240709.page?icid=iae646hpmba

Wednesday, May 13, 2015

Thursday, May 7, 2015

Tapi jika ada pijot 4th hand pun, foc je


Pada harga RM25 menerusi tempahan dalam talian, perkhidmatan yang menyajikan makanan ringan dan kemudahan WiFi, adalah sebahagian inovasi kemudahan disediakan Firefly berbanding syarikat penerbangan lain di SkyPark.

http://www.sinarharian.com.my/mobile/bisnes/firefly-lancar-perkhidmatan-baharu-di-subang-1.387857

Wednesday, April 29, 2015

Free flight to nepal w/ no tax

[29/04 5:44 PM] Mal Berkat: Ketua Pegawai Eksekutifnya Datuk Kamarudin Meranun berkata syarikat itu menyediakan tempat percuma mulai hari ini hingga 10 Mei, bergantung pada kekosongan kerusi untuk NGO serta agensi bantuan dan kemanusiaan yang bertauliah.
   
Beliau berkata, semua NGO dan agensi kemanusiaan boleh menghantar permohonan bagi tujuan itu kepada Yayasan AirAsia di alamat foundation@airasia.com.

[29/04 5:44 PM] Mal Berkat: Airasia X tawar penerbangan percuma ke Nepal - Bisnes - Sinar Harian - http://www.sinarharian.com.my/mobile/bisnes/airasia-x-tawar-penerbangan-percuma-ke-nepal-1.384860