boleh collect point p afrika + gi amerika tak transit tokyo

merasa lah naik dash 7 ke pangkor

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password

hi, i forgot my BIG Shot Email ID + password
Hi, In that case, kindly contact our customer experience team at 03 - 7718 0000 (Mon - Fri, 8am - 6pm). Thanks

lambat pulak MALINDO nak offer kad reward nih kat penumpang agar leh redeem FREE flight

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat

TPP - isu terbaru after GST = so berjuanglah demi SAVE others gak not just sendiri je baru semangat
lagi mencabar (jika BEKAS kp MOH ditangkap khalwat ngan pramugari2 cun, barulah ada respek berbanding staf hodoh sendiri + bini orang some more) lebih nikmat... ni baru dunia (baru leh jadi MENTERI vs TURUN pangkat pulak) lom lagi akhirat

con air or armageddon? Leaving on a Jet Plane... now lagu tema 7500 pulak!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!

vista pacific flight 7500? so coincident... lol!
"trans-pacific agreement" - goog lah

7500th OD :P


agak2 kemaruk + terlebih wang

ingin jimat di japan, sila klik ikon di bawah boleh tidur dalam bas malam tanpa had

Point Affiliate

backpackers' song

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...

tak perlu beratur some more cuma print awal n simpan...
... jika nak jimat rm10 sekali cek in so klik imej di atas now

tuh yang semakin ramai nak p sana

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433

RE of SA: Level 4 Wisma Chinese Chamber, 258 Jalan Ampang, 50450 KL Telephone: 03 - 4257 9433
list agent umrah berdaftar ngan saudi embassy di kL

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel

mazidulakmal@yahoo.com 019-244 5354 & lppm.abdulaziz@gmail.com 010-235 8785 jika ditipu ejen travel
saudi embassy patut ikut negara2 lain tak perlu ada orang tengah untuk uruskan visa mereka, barulah tiada lagi penipuan

Wednesday, October 25, 2017

Cun gak digital $ nih. Alang2 digital. Lol

Syarikat penerbangan kos rendah, AirAsia, bekerjasama dengan aplikasi mudah alih, WorldKoins...
http://m.bernama.com/index.php?lang=my&sid=newsdetail&news_id=1403582

Worldkoins - Google Search
https://www.google.com/search?q=Worldkoins+&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

Yes. Kita bagi maybank cukup2

Tuan/Puan,

Kami merujuk e-mel tuan/puan mengenai perkara di atas.

Untuk membolehkan pihak kami mengambil tindakan lanjut, sukacita sekiranya tuan/puan dapat mengemukakan maklumat-maklumat berikut kepada pihak kami:

1) Nama penuh dan nombor kad pengenalan; 
2) Alamat surat-menyurat dan nombor telefon; dan
3) Maklumat nombor akaun dan nama bank/cawangan yang terbabit.

Untuk makluman tuan/puan, pihak kami akan memanjangkan aduan/rayuan yang diterima kepada Unit Pengurusan Aduan dan Khidmat Nasihat kami setelah menerima maklumat-maklumat seperti yang diminta di atas untuk tindakan lanjut unit ini.

Terima kasih.

Kami amat menghargai sekiranya tuan/puan dapat meluangkan masa untuk melengkapkan satu kaji selidik untuk membantu kami menilai dan memperbaiki kualiti perkhidmatan kami. Sila rujuk borang kaji selidik yang dilampirkan.

Bersama-sama ini turut dilampirkan panduan kepada pengguna berkaitan isu-isu kewangan untuk makluman.

"Bank Negara Malaysia ingin mengingatkan orang ramai supaya berwaspada dengan modus operandi mereka yang menyamar sebagai pegawai Bank Negara Malaysia, bank perdagangan atau agensi penguatkuasaan (termasuk Polis dan Lembaga Hasil).”

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang amaran penipuan kewangan, sila layari

http://www.bnm.gov.my/index.php?lang=bm&ch=bm_financialconsumeralertdan http://www.bnm.gov.my/microsites/fraudalert/0301_status.htm

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perbankan, insurans & takaful, sila layari

http://www.bankinginfo.com.my ,http://www.insuranceinfo.com.my

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Agensi Kaunseling Dan Pengurusan Kredit (AKPK), sila layari http://www.akpk.org.my

 

Terima kasih.

Azzuren

BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: bnmtelelink@bnm.gov.my

____________________________________________________________________________________

DISCLAIMER: Any e-mail messages from Bank Negara Malaysia (Bank) are sent in good faith, but shall not be binding nor construed as constituting any obligation on the part of the Bank.

CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail contains confidential information, which is intended only for the use of the recipient(s) named above. If you have received this communication in error, please notify the sender immediately via e-mail and return the entire message. Thank you for your assistance.

Monday, October 23, 2017

Maybank cs bodo nak mam :-(

Tak pasai rm2 rat wa hanguih camtuh jah. Sob

600 lak habis kat skolah (b2) mandu

1. Anak wa lahir

2. BLim

3. Sempena bday 40 tahun

4. ? Lol! B penuh terus. Kuasa tinggi. Jangan mampuih cam others sudah. Huhu

Monday, October 16, 2017

Rm12 delivery tok e dagang mas

https://www.mhtemptations.com/product_info.aspx?pid=45515A4E555945535345535F4D555233282B3A2A

Friday, February 10, 2017

Rm900 je KL - Hawaii return

http://www.airasia.com/my/en/promotion/aloha-e-komo-mai-welcome.page


Lawak pun ada:

KL - mauritius (africa) return  = rm900 = 7 jam

KL - Hawaii (america) return = rm900 = 14 jam


Benua amerika: rm4 k

1. KL - Hawaii return = rm900

2. Hawaii - LAX = rm3000


Round the world:

1. Cheapest = above rm5000

2. below 80 hours = below rm10 k


Others:

1. Now USA kena visa = besar risiko

2. Later USA tiada visa = kurang risiko


Tuesday, January 24, 2017

Bukan tok dego partner (penunggang) 5 k je tapi 5 m dego rider (pembonceng) gak :)

Jom pakat2 petisyen kat najib biar dia tau pengundi lebih suka naik motor :)

Cepat n murah dalam bandaraya sesak!

Uber n vape dulu pun prob tapi now...

[1/25, 11:07] mal berkat: 1. Petisyen from geng motor DAN penumpang

2. Bawa ke moF instead moT

3. Negara Kita Bukan komunis. Pilihan terhad

4. Rempit n ragut pun turun gara2 kerja halal lebih mudah kaya n lagi berkat.

Aku pun Pelik.

Why Wasap Dego ride n Dego partner tak balas wa nya proposal.

Aku ni "chartered accountant n management consultant" Kalau hang nak tau.

Rata2 nasihat yang aku Berikan diterima pakai eg:

1. Now sk Ada 2 pengawal pada satu2 masa

2. Sek agama Dah Mula Ada pengawal

3. Pagar tajam diganti bantu

4. Etcs

Aku pun Bukan fikir kaya dunia tapi ngidam gundek2 akhirat.

I love u, Allah :)

Pasti wanita2 Syurga Jauh lebih nikmat Daripada dunia!
[1/25, 11:24] mal berkat: https://www.google.com/search?client=ms-android-alcatel&ei=ShqIWPC8GczZvgTc94HgAg&q=nabil+feisal+bamadhaj&oq=nabil+feisal+bamadhaj&gs_l=mobile-gws-serp.3..0.17452.25619.0.26486.22.19.0.0.0.0.201.2403.1j16j1.18.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-serp..8.13.1852...30i10k1j0i7i30k1j0i30k1j0i13i30k1j0i13k1.OctgF5UY-h4
[1/25, 11:25] mal berkat: http://dego.my/2016/12/09/kewujudan-teksi-motor-di-lembah-klang/